Despre As Plastik Rom

AS PLASTIK ROM este unul dintre cei mai mari producatori de mase plastice destinate uzului casnic si gospodaresc din judetul Constanta si se adreseaza in principal comerciantilor.

Societatea AS PLASTIK ROM produce si ofera spre vanzarea peste 200 de produse diferite, dintre care mentionam: bidoane, canistre, ghivece si jardiniere, galeti, ligheane, boluri, castroane, cutii pentru alimente, cosuri, dulapuri, mese, scaune, etc.

    
 

AS PLASTIK ROM a luat fiinta in anul 1994, iar trei ani mai tarziu a dat startul propriei linii de productie a maselor plastice. In prezent, societatea detine o fabrica dotata cu linie de productie complexa si un depozit cu suprafata generoasa, ambele fiind localizate in zona industriala a municipiului Constanta. Colectivul AS PLASTIK ROM este compus din 50 de persoane care impreuna formeaza o echipa profesionista, eficienta si foarte bine organizata.

In timp, superioritatea produselor fabricate de AS PLASTIK ROM a devenit o certitudine! Acest lucru inseamna o concretizare a obiectivelor trasate de conducerea firmei inca de la inceput. Realizarea se datoreaza eforturilor sustinute in acest sens, incluzand aici: selectia materialelor de cea mai buna calitatea, includerea in procesul de productie a colorantilor cu aviz alimentar si reinnoirea constanta a gamei de produse pentru a raspunde din timp nevoilor pietei.

Pe viitor, AS PLASTIK ROM se angajaza sa isi mentina pozitia fruntasa in domeniul producerii de mase plastice, pastrand nealterate calitatea, varietatea si pretul foarte bun al produselor, atribute care au facut societatea remarcata.

Va invitam sa vizitati toate paginile acestui site web pentru a face cunostinta cu gama de produse pe care AS PLASTIK ROM o ofera.

Va multumim pentru atentia acordata!