Fabrica

Fabrica societatii AS PLASTIK ROM este localizata in zona industriala a municipiului Constanta, in apropiere de Halta Traian.

Inaugurata in anul 1997, fabrica AS PLASTIK ROM este o locatie moderna, in care conducerea societatii a investit resurse considerabile. Intinzandu-se pe o suprafata de mare, fabrica cuprinde 16 utilaje destinate producerii maselor plastice prin injectie si prin suflare. Cel mai nou si cel mai mare utilaj al societatii a fost achizitionat in anul 2010, data ultimei modernizari a fabricii.

    
 

In timpul procesului de productie, materiale precum POLIETILENA si POLIPROPILENA sunt transformate in mase plastice cu uz casnic si gospodaresc. Diferenta dintre cele doua substante sta in densitatea acestora, aspect care diferentiaza si modul lor de intrebuintare. Astfel, polietilena (material cu densitate mare) este folosita exclusiv pentru fabricarea butoaielor, in timp ce polipropilena este intrebuintata pentru producerea celorlalte mase plastice.

Un alt detaliu foarte important pe care trebuie sa il mentionam in aceasta sectiune este faptul ca AS PLASTIK ROM foloseste in timpul productiei numai coloranti non-toxici, cu aviz alimentar. Asa ca, puteti sa intrebuintati fara niciun fel de teama produsele, deoarece sunt prietenoase cu sanatatea dumneavoastra.

    
 

Ajunse la finalul liniei de productie, masele plastice sunt atent verificate, in zona de control, de personalul calificat. Acolo unde este nevoie, produsele sunt finisate. In cele din urma masele plastice ajung in depozitul fabricii, locul din care sunt livrate apoi clientilor.