Suporturi Legume

Suporturi Legume

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • Suport Legume Lux 3 Rafturi
  Suport din plastic cu 3 rafturi folosit pentru pastrarea si depozitarea ordonata si eficienta a legumelor si fructelor. Dimensiuni: inaltime=56.5 cm lungime=44.5 cm latime=32 cm Culori disponibile: crem, albastru. ..
 • Suport Legume Lux 4 Rafturi
  Suport din plastic cu 4 rafturi folosit pentru pastrarea si depozitarea ordonata si eficienta a legumelor si fructelor. Dimensiuni: inaltime=78 cm latimea =30 cm lungime=45 cm Culori disponibile: crem, albastru. ..
 • Suport Legume Rotund 3 Rafturi
  Suport rotund din plastic cu 3 rafturi ideal pentru pastrarea in ordine si la indemana a fructelor si legumelor proaspete. Suportul este fabricat din plastic de calitate superioara. Dimensiuni: inaltime=58 cm diametru=39.5 cm Culori disponibile: crem, albastru. ..
 • Suport Legume Triunghi 3 Rafturi
  Suport triunghiular din plastic cu 3 rafturi care poate fi folosit pentru pastrarea si depozitarea ordonata si eficienta a legumelor si fructelor. Suportul pentru legume este fabricat din plastic de calitate superioara. Dimensiuni: inaltime=58.5 cm latimea =30 cm lungime=45 cm Culori ..
 • Suport Legume Triunghi 4 Rafturi
  Suport triunghiular din plastic cu 4 rafturi care poate fi folosit pentru pastrarea si depozitarea in ordine si la indemana a legumelor si fructelor. Suportul pentru legume este fabricat din plastic de calitate superioara . Dimensiuni : inaltime=78 cm latimea =30 cm lungime=45 cm Culo..