Castron

Castron

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • Castron cu Capac
  Castron adanc din plastic cu capac in care se aduc la masa unele mancaruri, se pregatesc salate sau se pastreaza fructe si legume . Dimensiuni: inaltime=13 cm diametru=22 cm Culori disponibile: diverse ..
 • Castron Nr. 1
  Castron adanc din plastic in care se aduc la masa unele mancaruri sau se pregatesc salate. Castronul din plastic poate fi folosit si pentru pastrarea fructelor si legumelor. Dimensiuni: inaltime=8 cm diametru=22 cm Culori disponibile: rosu, bleu, albastru, roz, verde - culori sidefate. ..
 • Castron Nr. 2
  Castron adanc in care se aduc la masa unele mancaruri sau se pregatesc salate. Poate fi folosit pentru pastrarea fructelor si legumelor. Dimensiuni: inaltime=9.5 cm diametru=27 cm Culori disponibile: rosu, bleu, albastru, roz, verde - culori sidefate. ..
 • Castron Nr. 3
  Castron adanc din plastic in care se aduc la masa unele mancaruri sau se pregatesc salate. Poate fi folosit pentru pastrarea fructelor si legumelor. Dimensiuni: inaltime=13 cm diametru=29 cm Culori disponibile: rosu, bleu, albastru, roz, verde - culori sidefate. ..
 • Serviciu Salata
  setul este format din castron de plastic cu lingura si furculita de plastic utilizate la prepararea si mestecarea salatei. Dimensiuni: inaltime=15 cm diametru=15.5 cm Culori disponibile: verde, galben, rosu, mov, albastru, portocaliu. ..