Diverse

Diverse

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • Cos Haine
  Cos din plastic fara capac pentru transportul si depozitarea hainelor. Cosul pentru rufe este fabricat din plastic de calitate superioara. Dimensiuni: inaltime=28 cm diametru=39 cm Culori disponibile: bej, bleu, rosu, galben, portocaliu. ..
 • Cos din plastic folosit pentru depozitarea resturilor menajere din hartie. Cosul este fabricat din plastice de calitate superioara. Dimensiuni : inaltime=24,5 cm diametru=26 cm Culori disponibile: crem, albastru, rosu, galben, portocaliu, negru, roz. ..
 • Dulap Lux
  Dulap din plastic prevazut cu sertare in care pot fi depozitate cu usurinta haine, vase, carti si alte obiecte. Dimensiuni: lungime=46 cm latime=37,5 cm inaltime=90 cm Culori disponibile: maro cu bej, alb cu bleu, alb cu roz. ..
 • Rama WC Universal
  Rama WC UniversalCapac din plastic pentru acoperirea toaletei. Capacul pentru WC este fabricat din plastic de calitate superioara. Dimensiuni: inaltime=6 cm lungime=48 cm latime=38.5 cm Culori disponibile: alb, bleu, albastru, verde, bej, rosu, roz. ..
 • Sapuniera
  Sapuniera din plastic pentru pastrarea in conditii bune a sapunului din baie. Sapuniera este fabricata din plastic de calitate superioara. Dimensiuni: inaltime=4,5 cm latimea =7 cm lungime=11.5 cm Culori disponibile: bleu, alb, galben, rosu. ..