Ligheane

Ligheane

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • Lighean 10L
  Lighean din plastic care poate fi utilizat atat pentru bucatarie, cat si pentru menaj. Ligheanul din plastic este disponibile in mai multe culori si are o capacitate de 6 litri. Dimensiuni: inaltime=12 cm diametru=41,5 cm Culori disponibile: rosu, verde, albastru - culori sidefate. ..
 • Lighean 10L Cal. II
  Lighean din plastic care poate fi utilizat atat pentru bucatarie, cat si pentru menaj. Ligheanul din plastic este disponibile in mai multe culori si are o capacitate de 6 litri. Dimensiuni: inaltime= 12 cm diametru=41,5 cm Culori disponibile: verde, albastru. ..
 • Lighean 14L
  Lighean din plastic care poate fi utilizat atat pentru bucatarie, cat si pentru menaj. Ligheanul din plastic este disponibile in mai multe culori si are o capacitate de 14 litri. Dimensiuni: inaltime=17,5 cm diametru=43 cm Culori disponibile: rosu, verde, albastru - culori sidefate. ..
 • Lighean din plastic care poate fi utilizat atat pentru bucatarie, cat si pentru menaj. Ligheanul din plastic este disponibile in mai multe culori si are o capacitate de 6 litri. Dimensiuni: inaltime= 17 cm diametru=43 cm Culori disponibile: verde, albastru. ..
 • Lighean 15L
  Lighean din plastic care poate fi utilizat atat pentru bucatarie, cat si pentru menaj. Ligheanul din plastic este disponibile in mai multe culori si are o capacitate de 15 litri. Dimensiuni: inaltime= 13,5 cm diametru=46,5 cm Culori disponibile: rosu, verde, albastru - culori sidefate..
 • Lighean 15L Cal. II
  Lighean din plastic care poate fi utilizat atat pentru bucatarie, cat si pentru menaj. Ligheanul din plastic este disponibile in mai multe culori si are o capacitate de 15 litri. Dimensiuni: inaltime= 13,5 cm diametru=46,5 cm Culori disponibile: verde, albastru. ..