Articole Copii

Articole Copii

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • Cadita Lux
  Cadita din plastic care poate fi intrebuintata pentru diverse activitati menajere. Cadita din plastic este disponibila in mai multe culori si este fabricata din materiale de calitate superioara. Dimensiuni: lungime=88 cm latime=46 cm inaltime=27 cm Culori disponibile: rosu, galben,..
 • Masa Copil
  Masa din plastic care poate fi folosita ca mobilier pentru camera copilului sau pentru gradina. Masa este disponibila in mai multe culori si este fabricata din materiale de calitate superioara. Dimensiuni: inaltime=47.5 cm lungime=59.9 cm latime=45 cm Culori disponibile: rosu, galb..
 • Olita Bebe
  Olita din plastic de calitate superioara care poate fi utilizata usor de copiii mici. Olita din plastic este disponibila in diverse culori. Dimensiuni: inaltime=30 cm latime=29 cm lungime=29,5 cm Culori disponibile: galben, verde, albastru, bleu, rosu. ..
 • Scaun Copil
  Scaun din plastic cu 4 picioare si speteaza pentru copii. Scaunul din plastic pentru copii este disponibil in mai multe culori si este fabricat din materiale de calitate superioara. Dimensiuni: inaltime=55 cm latimea=39 cm lungime=36 cm Culori disponibile: albastru, bleu, verde, ga..