Canistre

Canistre

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • Canistra 10L Sigiliu
  Canistra din plastic face posibil transportul lichidelor in siguranta datorita sigiliului. Canistra din plastic cu sigili are o capacitate de 10 litri si este fabricata din material de cea mai buna calitate. Dimensiuni: inaltime=35 cm latime=18 cm lungime=22 cm Culori disponibile: ..
 • Canistra 13L cu 2 Capace
  Canistra din plastic cu doua capace si inchidere etansa pentru transportul in siguranta al lichidelor. Canistra are o capacitate de 13 litri si este fabricata din plastic de cea mai buna calitate. Dimensiuni: inaltime=37 cm latime=17 cm lungime=34 cm Culori disponibile: albastru cu..
 • Canistra 15L
  Canistra din plastic ajuta la transportarea lichidelor in cele mai bune conditii. Canistra din plastic are o capacitate de 15 litri si este fabricata din cele mai bune materiale. Dimensiuni: inaltime=23,5 cm latime=14 cm lungime=34 cm Culori disponibile: albastru cu capac rosu. ..
 • Canistra 20L cu 2 Capace
  Canistra din plastic cu doua capace si inchidere etansa pentru transportul in siguranta al lichidelor. Canistra are o capacitate de 20 litri si este fabricata din plastic de cea mai buna calitate. Dimensiuni: inaltime=43,5 cm latime=21 cm lungime=37 cm Culori disponibile: albastru ..
 • Canistra 20L Sigiliu
  Canistra din plastic face posibil transportul lichidelor in siguranta datorita sigiliului. Canistra din plastic cu sigili are o capacitate de 20 litri si este fabricata din material de cea mai buna calitate. Dimensiuni: inaltime=35 cm latime=24 cm lungime=30 cm Culori disponibile: ..
 • Canistra din plastic ajuta la transportarea lichidelor in cele mai bune conditii. Canistra din plastic are o capacitate de 22 litri si este fabricata din cele mai bune materiale. ..