Jardiniere

Jardiniere

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • Jardiniera 40cm
  Jardiniera din plastic ideala pentru plantarea florilor si decorarea casei. Jardiniera este fabricata din plastic de cea mai buna calitate. Dimensiuni: inaltime=14 cm latime=16,5 cm lungime=40,5 cm Culori disponibile: maro, alb. ..
 • Jardiniera 60 cm
  Jardiniera din plastic ideala pentru plantarea florilor si decorarea casei. Jardiniera este fabricata din plastic de cea mai buna calitate. Dimensiuni: inaltime=14 cm latime=17,5 cm lungime=60,5 cm Culori disponibile: maro, alb. ..
 • Jardiniera Imitatie Lemn 40cm
  Jardiniera din plastic pentru flori care serveste si ca un decor rustic pentru casa, avand un aspect placut de lemn. Jardiniera este fabricata din plastic de calitate superioara. Dimensiuni: inaltime=13 cm lungime=40 cm latime=13.5 cm Culori disponibile: maro deschis, maro inchis, ..
 • Jardiniera Imitatie Lemn 60cm
  Jardiniera din plastic pentru flori care serveste si ca un decor rustic pentru casa, avand un aspect placut de lemn. Jardiniera este fabricata din plastic de calitate superioara. Dimensiuni: inaltime=13 cm lungime=60 cm latime=13.5 cm Culori disponibile: maro deschis, maro inchis, ..